• zaloguj się
  • utwórz konto

1. Rekrutacja I stopnia - 2025/2026

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

Ekonomika produkcji i bezpieczeństwo żywności

Szczegóły
Kod EPBZ-S
Jednostka organizacyjna Instytut Gospodarki
Kierunek studiów Ekonomika produkcji i bezpieczeństwo żywności
Forma studiów Stacjonarne
Poziom kształcenia Pierwszego stopnia
Profil studiów praktyczny
Czas trwania Siedem semestrów
  Zadaj pytanie
Tura 1 (12.05.2025 10:00 – 21.07.2025 23:59)

Nadchodzące tury w tej rekrutacji:
  • Tura 2 (22.07.2025 12:00 – 13.08.2025 23:59)
  • Tura 3 (14.08.2025 12:00 – 15.09.2025 23:59)

gzamin maturalny (nowa matura) - konkurs świadectw z uwzględnieniem pisemnego egzaminu z trzech przedmiotów obowiązkowych.
Egzamin dojrzałości (stara matura) – konkurs świadectw obejmujący wyniki ukończenia szkoły średniej z języka polskiego, języka obcego i biologii albo chemii albo matematyki albo geografii.

Z pominięciem postępowania rekrutacyjnego o przyjęcie na studia ubiegać się mogą laureaci i finaliści stopnia centralnego olimpiady biologicznej, chemicznej, logistycznej, wiedzy ekologicznej, wiedzy i umiejętności rolniczych, wiedzy o Polsce i świecie współczesnym, wiedzy o żywieniu i żywności.