• zaloguj się
  • utwórz konto

1. Rekrutacja I stopnia - 2024/2025

zmień rekrutację anuluj wybór

Oferta prezentowana na tej stronie ograniczona jest do wybranej rekrutacji. Jeśli chcesz zobaczyć resztę oferty, wybierz inną rekrutację.

Produkcja i bezpieczeństwo żywności (popołudniowe)

Szczegóły
Kod PBZ-26
Jednostka organizacyjna Instytut Zdrowia i Gospodarki
Kierunek studiów Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Forma studiów Stacjonarne
Poziom kształcenia Pierwszego stopnia
Czas trwania Siedem semestrów
  Zadaj pytanie
Obecnie nie trwają zapisy.

(pokaż minione tury)

Egzamin maturalny (nowa matura) – konkurs świadectw z uwzględnienie pisemnego egzaminu z trzech przedmiotów obowiązkowych.
Egzamin dojrzałości (stara matura) – konkurs świadectw obejmujących wyniki ukończenia szkoły średniej z języka polskiego, języka obcego i biologii albo chemii albo matematyki albo geografii.

Z pominięciem postępowania rekrutacyjnego o przyjęcie na studia ubiegać się mogą laureaci i finaliści stopnia centralnego olimpiady biologicznej, ochrony środowiska, wiedzy ekologicznej, wiedzy i umiejętności rolniczych, wiedzy o Polsce i świecie współczesnym, wiedzy o żywieniu i żywności, wiedzy o żywności.